Mesaj de ramas bun din partea ambasadorului Adrian Vierita pentru NARPA

 

Aflat la sfarsit de mandat in functia de ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii,  Excelenta Sa  domnul ambasador Adrian Vierita a trimis asociatiei noastre un mesaj de ramas bun si multumire pentru colaborarea avuta cu presa romaneasca de pe continentul nord  american.

La finalul mandatului meu de ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, doresc sa va transmit multumiri pentru colaborarea dumneavoastra pe parcursul acestei intense si fructuase perioade de activitate.

Am convingerea ferma ca relatia strategica dintre Romania si SUA si importantul potential economic si de afaceri vor continua sa se dezvolte in beneficiul cetatenilor celor doua tari.

Totodata, ma bucur sa remarc si apreciez in mod deosebit contributia extraordinara la dezvoltarea acestei relatii a romanilor -americani  si a prietenilor americani ai Romaniei, care reprezinta adevarate punti de legatura intre cele doua tari.

Folosesc acest prilej pentru a va reinoi expresia deosebitei mele consideratii. ” concluzioneaza domnul ambasador Adrian Vierita .

 


This entry was posted in Latest news, Politic. Bookmark the permalink.

Leave a Reply